Cykla och vinn konst!

Upplev Ljusstråk från cykelsadeln och få möjlighet att vinna i vårt konstlotteri

Under Ljusstråk har du som cyklar möjligheten att vinna i Ljusstråks konstlotteri. Så unna dig två dagars cykling då du trampar fram i lagom tempo i vår vackra natur samtidigt som du möts av alla kreativa själar i Nora Bergslag. Här finns allt från enklare asfalterade vägar till mer avskilda grusvägar. Kanske lurar trattkantarellerna dig till en extra paus? Vi vet alla att konst och kultur är hälsosamt och på cykeln blir ditt äventyr än mer sundare! Välkommen!

Så här går det till:

  • Cykla till minst tre utställningsplatser* under Ljusstråkshelgen, visa upp din cykel och få en stämpel och signatur i broschyren.
  • När du fått minst tre stämplar river du ur och lämnar in denna sida till en av våra lotteriförsäljare och får notera dig på tre lotter i vårt konstlotteri!

* Som en utställningsplats räknas ett färgavsnitt i broschyren, exempelvis alla utställare i Nora stad räknas som plats eftersom de alla har samma blå platsangivelse i broschyren, och alla utställarna i Jerle-Svalbo räknas som samma plats med gul platsangivelse, osv.

Informationsägare:
Sidan uppdaterad av: Elin Sörman 2017-08-25 11.33
Ljusstråk, en kulturslinga genom Nora bergslag
Besöksadress: Nora bibliotek, Storgatan 15, Nora
Kontakt: Kultursekreterare Elin Sörman, telefon 0587-810 00, E-post: elin.sorman@nora.se