Inval

Välkommen att söka medlemskap som utställare i Ideella Föreningen Ljusstråk! Ansökan kan endast ske under mars månad. Ansökan annan tid än angiven period handläggs inte.

Invalsförfarandet går i korthet till på följande sätt:

De som vill bli medlemmar i föreningen och även medverka i Ljusstråk ska lämna in tre verk ur de senaste två årens produktion och fylla i ett formulär här på hemsidan. Var noga i ditt urval av dessa tre verk så att de blir representativa för ditt konstnärliga uttryck och teknik. Var även noga med hur dina verk presenteras. Vid ett medlemsmöte i april visas konstverken - med dolda signaturer och utan presentation av den som gjort verken. Medlemmarna ger ett ja eller ett nej till inval.

Tider för att lämna in verk 2023: 29/3 kl 15-17 och 30/3 kl 10-12 på Nora bibliotek/Elin Sörman

Ansökningsblanketten syns bara på hemsidan under ansökningsperioden.

De sökande kommer att meddelas per e-post omedelbart efter mötet.

Medlemsavgiften är 2023 250 kr (upp till 25 år 125 kr), då ingår också ett mindre utrymme i aktuell folder. Medlemsavgiften ska erläggas före sista april, se info under medlemsavgift.

Tips!

Var noga i ditt urval och hur du presentarar ditt verk (exempelvis oinramat - inramat). Medlemmarna granskar i sin bedämning och tittar bland annat på teknik, komposition, formspråk, tilltal, nyskapande och hur verken presenteras.

Ytterligare  information om invalsprocessen lämnas av kultursekreterare Elin Sörman 0587-812 94.

Välkommen!

Informationsägare: